Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Laatste kans op 10 euro korting

Laatste kans op 10 euro korting

Een spectaculair balfolkfeest

Het is weer tijd voor een Diemerbal! Verwacht een spectaculair balfolkfeest met meer dan 200 dansers en livemuziek van EmBRUN, Broes en PFM!.

 Zorg dat je erbij bent op zondag 5 februari. Je hebt nog maar vijf dagen om een vroege vogel ticket met 10 euro korting te kopen.


Diemerbal met EmBRUN, Broes en PFM!

Koop uiterlijk 31 december je ticket voor het Diemerbal. Dan kost een ticket 27,50. Daarna is het 32,50 in de voorverkoop of 37,50 aan de deur. 

- Voorverkoop regulier € 32,50
- Aan de deur € 37,50
 
Datum
Zondag 5 februari
 
Programma
14:00 Deuren open

14:30 Dansworkshop voor beginners met Gepke & Berend
15:30 Bal met PFM!
16:30 Bal met Broes
18:30 Picknick in de foyer
19:30 Bal met EmBRUN
21:30 Sessie in de foyer
22:30 Einde
 
Locatie
Theater De Omval in Diemen

De bands



EmBRUN
Een avond met EmBRUN? Da’s een volle tent, een enthousiast publiek. Dansend op de tonen van een moderne folkband op volle kracht. Het ene moment stomend en swingend, het andere heerlijk intiem. Een goed geoliede vijfcilinder: ritmisch strak, melodisch verrassend. En met genoeg kilometers op de teller om hun energie op elk publiek over te brengen. 

EmBRUN is sinds 2003 een vaste waarde in de Belgische en Europese folkscene. Vanaf hun eerste optreden verrasten ze vriend en vijand met hun kijk op folk in de 21ste eeuw. Gestoeld op traditie maar vanaf dag 1 doorspekt met progressieve klanken en ritmes. Hun 20ste verjaardag vieren ze met een tournee door Europa.

Broes
Broes begon als een kwartet in oktober 2009 op de straten van de Gentse binnenstad. Broes brengt eigen composities die geïnspireerd zijn door folk en jazz. Ze zijn ijzersterk in vingervlugge virtuositeit, afwisselende arrangementen en straf samenspel tout court. En dat is duidelijk te horen op hun nieuwe album. In 2015 lanceerden ze hun eerste album, vol eigen composities, getiteld “Route du Soleil” en in dit jaar de CD “Botanist”

PFM!
Trio PFM is een balfolkband uit het westen van het land. De band is in 2020 is ontstaan en bestaat uit Frans (Natuurkunde), Maurits (Lucht- en ruimtevaarttechniek) en Pieter (Elektrotechniek). Naast compositorisch nodeloos ingewikkelde bètanummers staan er ook rechttoe-rechtaan cercle’s, swingende scottishes, romantische mazurka’s en een verstilde gavotte de ‘l Aven op het menu. Deze klinken op klarinet, viool, gitaar en trekzak. De nummers zijn voornamelijk eigen composities met bijdragen van alle drie de bandleden.

De locatie

Theater De Omval is sinds 1996 gevestigd in een opmerkelijk gebouw van de architect Sjoerd Soeters. Het theater de is het culturele hart van Diemen met een uitgebreid programma van theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek.

De Omval is makkelijk te bereiken. Ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Diemen. Ook 10 minuten lopen vanaf tram 19. Op zondag vrij parkeren achter de Omval. Betaald en overdekt parkeren in de parkeergarage tegenover.
 

Adres
Ouddiemerlaan 104
1111 HL Diemen


Agenda Balfolk Amsterdam

  • 19 januari - Mezrab met Les Zéoles en PFM! - boeken
  • 25 januari - Workshop Bouree-in-2 - boeken
  • 5 februari - Diemerbal met EmBRUN, Broes en PFM! - boeken
  • 15 februari - Proefles lessenreeks voorjaar - boeken
  • 16 februari - Mezrab met Nubia en Duo Manon en Robin - boeken
  • 22 februari - Start lessenreeks voorjaar - boeken
  • 16 maart - Mezrab met Androneda - boeken
  • 13 april - Mezrab met L'air inconnu - boeken
  • 10 mei - Eindbal lessenreeks voorjaar - boeken
  • 18 mei - Mezrab met Duo Bucsan/Gielen - boeken

Contact

amsterdam@balfolk.nl

https://balfolkamsterdam.nl

 Je ontvangt deze mail omdat je hebt aangegeven informatie van ons te willen ontvangen. Wil je geen mails meer van ons ontvangen? Klik hier voor afmelden