Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Feestje in de Mezrab met duo Roblin-Thébaut

Feestje in de Mezrab met duo Roblin-Thébaut

Balfolk Amsterdam nieuwsbrief

Feestje in de Mezrab

Op donderdag 16 juni komt het energieke duo Roblin-Thébaut de Mezrab op zijn kop zetten. We beloven je een avond vol plezier!

 Zorg dat je erbij bent. Er is slechts plek voor 90 personen. Reserveer je ticket alvast.


‍Social dance in Mezrab met duo Roblin-Thébaut

Met Benoît Roblin en Lucas Thébaut hebben we twee zeer ervaren Balfolk-muzikanten weten te strikken. Het afgelopen decenium speelde ze samen met Cyril Berthet in Le Gros Trio. 

Met duo Roblin-Thébaut geniet je van de sfeer met een verscheidenheid aan fijnste Franse traditionele en Balfolk-repertoire: Centraal-Frankrijk, Berry, Poitou en natuurlijk koppeldansen met een paar verrassingen. Energie voorzien, plezier beloofd!

Tickets
Entree: 13 euro >klik hier<

Programma
19:00 Deur open (soep!)
19:30 Dansworkshop voor beginners
20:30 Tiddo Siertsema
21:00 Duo Roblin-Thébaut
23:30 Sessie
24:00 Einde bal


‍Mezrab

De Mezrab is het huis van verhalen. Gerund door fijne mensen, die Balfolk een warm hart toedragen. Zo schrijven wij er iedere derde donderdag van de maand een nieuw verhaal. Met een live-band, een sessie met muziek van nieuwe talenten en met jou!

De Mezrab serveert een lekkere Iraanse vegan rode linzen soep. Voor een paar euro krijg je ook een bordje. Als je direct uit je werk komt, kan je het frietje op 't station dus overslaan.

Adres
Veemkade 576
1019 BL Amsterdam


Contact

amsterdam@balfolk.nl

https://balfolkamsterdam.nl

 Je ontvangt deze mail omdat je hebt aangegeven informatie van ons te willen ontvangen. Wil je geen mails meer van ons ontvangen? Klik hier voor afmelden