Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Social dance in Mezrab met Guus Herremans en Geronimo

Social dance in Mezrab met Guus Herremans en Geronimo

Balfolk Amsterdam nieuwsbrief

Mezrab met Guus Herremans en Geronimo

Voor het eerst in het jaar een Mezrab. Vorig jaar was een bal gepland met Hartwin Dhoore en Geronimo. Dat ging niet door, maar... We kunnen Geronimo op 17 maart alsnog op het podium zetten, in het bijzondere gezelschap van Guus Herremans!

Ik heb nog een kaartje voor Hartwin Dhoore en Geronimo?

Gefeliciteerd! Je toegang is gegarandeerd op 17 maart! Neem je kaartje mee, die is een bijlage bij de bevestigingsmail van Hartwin & Geronimo. Kan je m niet vinden, noem je naam bij de kassa. Dan vinden we je wel in de lijst.

Ik kan of ik wil niet?

Geen probleem. Je kan je reservering annuleren, vóór 14 maart. Dan krijg je je geld terug. Stuur ons een email.

Al bijna uitverkocht!

Er zijn al heel veel kaartjes in omloop voor 17 maart. Je moet er snel bij zijn! Wil of kan je niet komen, stuur ons alsjeblieft een mailtje. Dan kunnen we de vrijgekomen plaats aan iemand anders geven.

Social Dance in Mezrab met Guus Herremans en Geronimo

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab. Een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).

Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Komen jullie ook?

Wat is balfolk? Balfolk is een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. Je hebt geen vaste partner nodig. De dansuitleg helpt je op weg.

Geronimo

Geronimo is het soloproject van muzikant en producer Jeroen Geerinck (Snaarmaarwaar, Hot Griselda, Spilar). Als Geronimo kan hij meer dan ooit experimenteren met het vermengen van genres, stijlen en invloeden in zijn gekende energieke stijl.
Een avond vol opzwepende, meeslepende en begeesterende klanken.

Luister hier naar enkele opnames: https://www.jeroengeerinck.com/geronimo

Guus Herremans

Met zijn vele projecten (Les Bottines Artistiques, Duo Lopez-Herremans, Phlox, Airboxes, Solo, etc…) is hij regelmatig te gast op velerlei podia doorheen Europa. Ook is Guus een veelgevraagde gastmuzikant bij bekende bands (Variomatic, S-Tres, Aurélien Claranbaux, Didier Lopez, Brotto Lopez, Duo bottasso etc…).

Twee rasmuzikanten met het hart op de juiste plaats die een gevoelige snaar kunnen raken maar je ook naar de dansvloer trekken!

De entree is slechts 13 euro voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Na afloop gelegenheid tot sessie.

Er wordt lekkere Iraanse soep geserveerd, voor een paar euro krijg je ook een bordje (de rode linzensoep is vegan). Dus als je direct uit je werk komt, kan je het frietje op 't station overslaan :-)

Je kan in de voorverkoop een kaartje reserveren, of toegang betalen aan de kassa.

Programma

19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners. Live begeleiding door PFM!
20:30 Bal met PFM!
21:00 Bal met Guus Herremans en Geronimo
23:00 Jam sessie


Startdatum 17-03-2022 19:00
Locatie Mezrab
Prijs € 13,00
Reserveren
Groep reserveren
Lees meer

Balfolk Amsterdam: amsterdam@balfolk.nl

Bezoek onze website: https://balfolkamsterdam.nl

Je ontvangt deze mail omdat je hebt aangegeven informatie van ons te willen ontvangen. Wil je geen mails meer van ons ontvangen? Klik hier voor afmelden