Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Workshop Polska

Workshop Polska

Balfolk Amsterdam nieuwsbrief

Polska!

Al zin om te dansen? Regelmatig speelt een balfolk band Polska. Het duurt een tijdje voordat je die in de benen hebt. Maar als het lukt, dan draaien en zwieren over de dansvloer! Om je een beetje op weg te helpen zijn Greetje en Bert de enthousiaste vertolkers van de Zweedse dans.

Volgende week woensdag 26 januari: Workshop polska

Workshop Polska

In deze avondvullende workshop leren we de Zweedse polska.

Polska wordt gedanst in heel Zweden. Ieder dorp heeft een eigen variant.

In de balfolk wordt ook polska gedanst. De variant die we daar dansen lijkt het meeste op wat gedanst wordt in het plaatsje Bingsjö

Het instapniveau van de workshop is: groep 2 achter de rug. Heb je alleen groep 1 gedaan en voel je je zeker van je pasjes en van je evenwicht (je kan een dubbele draai maken), kom dan ook. De workshop begint bij de basis.

Let op: tijdens de les wisselen we niet van partner. Wil je zeker zijn van je ideale partner, regel dat van te voren en schrijf je beiden in.

Greetje en Bert

Bert en Greetje struinen al jarenlang Zweden af op zoek naar dans en muziek. Over kennis en kunde niet te klagen.

Programma

19:00 - 21:15 Workshop Polska

Voor deze workshop is het tonen van een geldige coronacheck (QR-code en ID) verplicht.


Startdatum 26-01-2022 19:00
Locatie AVC-Terpsichoré
Prijs € 15,00
Reserveren
Lees meer

Balfolk Amsterdam: amsterdam@balfolk.nl

Je ontvangt deze mail omdat je hebt aangegeven informatie van ons te willen ontvangen. Wil je geen mails meer van ons ontvangen? Klik hier voor afmelden