Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuw seizoen najaar 2020

Nieuw seizoen najaar 2020

Balfolk Amsterdam nieuwsbrief

‍Nieuw seizoen...

Zoals jullie wellicht op Facebook hebben kunnen lezen gaan de avonden in de Mezrab voorlopig niet door. Van het horecaprotocol mogen we alleen evenementen organiseren die zittend, en op gepaste afstand, bijgewoond kunnen worden.

Kunnen we dan helemaal niet dansen?

Wat veilig is wordt ons geadviseerd door de overheid die afspraken gemaakt heeft met verschillende branche-organisaties. Behalve het horecaprotocol is ook het dansprotocol (voor binnen) en het sportprotocol (voor buiten) van toepassing. Beide protocollen geven aan dat je koppeldansen alleen met vaste partner  mag uitvoeren. Bij groepsdansen gelden dan weer andere regels. De dansschool Terpsichoré heeft onderzocht wat binnen de beperkingen van de locatie veilig is en heeft boven het dansprotocol een eigen protocol gemaakt.

En onze lessen dan?

We hebben onderling met de juffen overlegd. We zouden graag willen maar vinden het nog niet veilig genoeg om op de manier les te geven waar we achter kunnen staan. Daarom voor september nog geen lessenreeks. We zijn wel aan het bekijken of we workshops kunnen organiseren waarbij het mogelijk is om binnen het protocol van Terpsichore te werken, met goede afstand en eventueel vaste dansparen. Houd je e-mail, Facebook en Whatsapp in de gaten.

Heel veel liefs en blijf gezond,

De juffen


Balfolk Amsterdam: amsterdam@balfolk.nl

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, of omdat je les van ons heb (gehad). Wil je geen mails meer van ons ontvangen? Klik hier voor afmelden